Banner_Posts-1

Rydd en strand med oss!

Våren er her og det er på tide å vise vår takknemlighet til havet! På den Nasjonale Strandryddedagen lørdag 6. mai arrangerer vi strandrydding langs hele Norges kyst! Ildsjeler over hele Norden bidrar i en felles dugnad for renere hav og strender. Dette er en dag for å skape bevissthet rundt søppelforurensingen som tar livet av havet og viktigheten av å løsningsorienterte handlinger for å beskytte det. Hvordan rydde en strand:

1. Gå inn på Ryddeportalen

2. Registrer strandryddeaksjon

3. Knytt ryddeaksjonen til Nordic Ocean Watch (hvis du vil) og din lokale ryddegruppe

4. Lag Facebook-event og invitér alle vennene dine!

5. Sett Nordic Ocean Watch som co-host for å øke synlighet

6. Bruk #plukkanopp og vis oss fangsten på instagram!

7. Registrer strandryddefunn på Ryddeportalen

Og! Alle som registrerer seg i Ryddeportalen før 8. Juni er med i trekningen av et fresht tavaha-handlenett! Følg oss på www.nordicoceanwatch.no for gode tips til hvordan du kan ta vare på havet alle andre dager i året, lik facebooksiden vår og og følg oss på Instagram! God rydding!

Tavaha logo hvit

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *