Månedens_havfolk

Månedens Havfolk juni – NOW kollektivet

 

Nordic Ocean Watch hadde ikke eksistert hadde det ikke vært for vårt fantastiske kollektiv! Derfor går Månedens Havfolk i juni til kollektivet som helhet. Over 200 engasjerte frivillige jobber iherdig med å ta vare på havet og bidra til å øke bevisstheten rundt marin forsøpling og renere hav i norden.

NOW Kollektivet har blitt en viktig plattform for løsnings-orientert engasjement og for å inspirere neste generasjons miljøhelter. Gjennom aktiviteter fra strandryddinger, tavaha-foredrag, kunst og eventer, til arbeid i kjerneteamet med prosjektledelse, strategi, koordinering, partnerskap og kommunikasjon, inspirerer vi stadig flere til å ta vare på havet. Sammen har vi nådd over 10,000 mennesker siden 2013 og ryddet tonnevis av plast fra strendene våre.

Juni er også verdens hav-måned (World Ocean’s Month). Hver dag i juni vil vi derfor trekke frem noen av menneskene under overflaten i NOW, med personlige beretninger om engasjementet! Vil du også bli med i kollektivet? Ta kontakt på hallo@nordicoceanwatch.no for å høre mer om hvordan du/din organisasjon kan bidra!