Månedens_havfolk

Månedens havfolk juni – NOW kollektivet

Nordic Ocean Watch hadde ikke eksistert hadde det ikke vært for vårt fantastiske og stadig voksende kollektiv! Derfor går Månedens Havfolk i juni til kollektivet som helhet.

Over 200 engasjerte frivillige bidrar til NOW gjennom iherdig arbeid med å ta vare på havet.

Sammen øker vi bevisstheten rundt marin forsøpling og renere hav i norden – og verden! NOW Kollektivet har vist seg å bli en viktig plattform for løsnings-orientert engasjement og for å inspirere neste generasjons miljøhelter. Gjennom aktiviteter som strandrydding, tavaha-foredrag, kunst og eventer, til arbeid i kjerneteamet med prosjektledelse, strategi, koordinering, partnerskap og kommunikasjon, inspirerer vi stadig flere til å ta vare på havet. Gjennom foredragene alene har vi nådd ut til over 10,000 mennesker siden 2013 og ryddet tonnevis av plast fra strendene våre.

_MGL9794

Juni er også verdens hav-måned (#WorldOceansMonth). Hver dag i juni vil vi derfor trekke frem noen av menneskene under overflaten i NOW, som vil dele personlige historier om tavaha-engasjementet!

Vil du også bli med i kollektivet? Ta kontakt på hallo@nordicoceanwatch.no for å høre mer om hvordan du/din organisasjon kan bidra!

Team