unnamed

NOW + Ungdomsbedrifter

Vi samarbeider med ungdom som har gode ideer for hvordan vi kan ta vare på havet! For prosjektene under har elevene valgt å gi en andel av inntekten til Nordic Ocean Watch.

Noisse UB
Vi i Noisse UB bruker fiskeskinn som materiale for å sette fokus på å redusere plast i havet. Vi vil sette fokus på bærekraftig materiale i produksjonsprosesser og i produkter. I første omgang skal vi lage armbånd. Armbåndene har et nøytralt og stilig design med 2 forskjellige hav-farger. Ved å kjøpe armbåndet vårt hjelper du til med å hjelpe havet. Lets save the ocean! Sjekk ut Noisse UB på facebook og kjøp armbånd her!

ReNet UB
Vi er ReNet UB, en ungdomsbedrift fra Foss VGS. Vi er fem miljøengasjerte ungdommer som synes at engasjementet for miljøvennlige løsninger er for dårlig, og vil vi gjøre noe med dette! ReNet syr bærenett av brukte klær for å redusere kasting av tekstiler og samtidig tilby en erstatning for plastposer.

Friendly Fruit UB 
Vi er en ungdomsbedrift fra Edvard Munch VGS som består av fem miljøbevisste jenter. Vi lager miljøvennlige fruktposer av stoff som kan vaskes og brukes om igjen. Dette er poser som man bruker når man handler fra fruktdisken istedenfor å bruke de små plastposene som bare havner rett i søppelkassen når kommer hjem fra butikken. Vi har til nå hatt stor suksess med salg av posene våre på markeder og Rema 1000 Ila!

NOW + Din Ungdomsbedrift?
Send oss en mail på hallo@nordicoceanwatch.no og fortell om prosjektet!