Team

Hvem er vi

 

Vi er et miljøkollektiv som jobber for å ta vare på havet. Skal vi ha et levende hav i fremtiden og bevare vårt livsgrunnlag må vi alle bidra. Ved å gi en stemme til havet og vise vei til en bedre og mer miljøvennlig livsstil skal vi skape havambassadører og hverdagshelter. Bra for havet, bra for deg: tavaha!

 

Vi tror på at handling skaper holdning. Vi tror på at man tar vare på det man er glad i. Og vi tror på kraften som finnes i hverdagshelter. Vi gir en stemme til havet, løfter frem Norges havambassadører, og tilbyr konkrete løsninger for hvordan vi som bruker havet også kan gi noe tilbake. Sammen skaper vi en ny kultur hvor ingen bruker havet uten å gi noe tilbake.

Strandryddinger

Vi vil at hver dag skal være en strandryddedag! Gjennom hele året legger vi til rette for, organiserer og mobiliserer til strandrydding. Følg oss for å bli med på neste aksjon, eller kontakt hvis du vil organisere din egen. Vi kan bistå med tips, triks, og folk. Rent hav, rene gleder!

Foredrag

Vi har lyst å øke forståelsen for havet og vise hvor kult havet er! Følg oss for å få med deg det siste fra havet. Vi kommer gjerne på besøk til din skole eller konferanse og gir en tavaha-forelesning. Ta kontakt med oss her

Events og hangouts

Vi arrangerer hangouts og events, og samler gode folk til filmvisning, art battles, konserter, festivaler, og mye mer. Følg oss på sosiale medier for å bli med på neste sammenkomst!

Tavaha prosjekter

Vi jobber med konkrete prosjekter med formål om å gi folk handlingsalternativer slik at vi kan skape flere hverdagshelter. Les mer om hva vi arbeider med på prosjektsidene våre.